Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hur anordnar man en riktigt bra fest?

Det känns lite konstigt att skriva om detta avsnitt just idag, efter att ha läst om att katastrofalt som hände i Bryssel igår. Det är inte klokt vilken extra obehaglig plats det här jordklotet har blivit de senaste åren. Mina tankar är till alla som förlorat någon i Bryssel. Skickar över tusen hjärtan i tankarna.

Men världen fortsätter (tyvärr och tack och lov) och idag är tredje avsnittet ute av min och Gustavs podd Beijer och Broströms Bryderier. I dagens avsnitt tar vi upp ett lättsammare ämne för första gången hittills, nämligen:
Hur man styr upp en riktigt bra hemmafest.

Denna fråga får jag titt som tätt, och jag måste ändå säga att vi är något av experter på ämnet hehe. Jag och Gustav gör i detta avsnitt en supertydlig lista med fem punkter som du, om du följer den till punkt och pricka, absolut – utan – tvekan – whatsoever – pas de problème – kommer kunna anordna en riktig jäkla pangfest. Samt tips på roliga lekar och annat kul.

Hittar ni oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier. Prenumera gärna!
Och här är en RSS till er med Android.

IMG_9406

Min kompis Jesper fick va med på ett hörn i min skärmdump också : )

Jag har btw glömt att berätta vem som gjort vår fina poddlåt! Det är Noak Garberg, som också gjorde min och Michelles poddlåt samt musiken till min JC-reklam. Lite som min personliga musikkille kan man säga, alla borde ha en sån : ) Spana in hans Soundcloud här!

 

Translation. Episode 3 of 15 of mine and Gustav’s podcast. About how to throw a great party.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej! Sjukt bra lista! Nästa fest ska jag verkligen tänka till lite mer 🙂

  Ellen 2016-03-31 16:17:37 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Fina Sandra, skräm inte upp folk med att världen blivit obehagligare. Tvärtom är vi tryggare än vi någonsin har varit, främsta skillnaden stavas medieuppmärksamhet.
  Puss på er

  Peg 2016-03-25 16:39:08
  Svara
 • Vilka är spellistorna du talar om? Vad heter dem? 😀

  Alexandra 2016-03-23 15:54:00
  Svara
 • hej sandra måste tipsa om en kul aktivitet vi hade på en fest en gång! jag fyllde år och skulle ha middag och fest med lite folk från olika gäng och jag ville ena dem lite så jag gjorde en quiz om alla gäster! så de delades upp i lag om två stycken och fick då svara a, b eller c. Frågorna är ju väldigt luddiga och flummiga mest bara för att roa och skapa lite internt i gruppen!

  Amanda 2016-03-23 11:08:12
  Svara
 • Vilka appar är det som podden går att hitta på? var lättare när du la upp direkt nedladdnings länken. Om det finns möjlighet alltså!

  HE 2016-03-23 10:05:14
  Svara
 • har ett tips ang musik och att respektera spotifykön osv. gör en spellista som alla kan lägga in låtar i och lägg upp den i eventet för festen och skriv typ ”ni har två timmar på er att lägga in era bästa danslåtar!!!!”. sen stänger du listan två timmar senare, innan festen har börjat alltså. sen har man den på shuffle typ så blir alla nöjda. som värd kan man ju rensa listan om man tycker nån låt e seg också.

  hej 2016-03-23 09:40:08
  Svara
 • Måste säga att båda era poddar lärt mig supermycket. Det låter kanske konstigt men jag har rätt svårt att få kontakt med folk så särskilt den första var 100% JAHA ÄR DET SÅ MAN GÖR!!! Ser fram emot att lyssna på dagens!

  lilla S 2016-03-23 07:59:11
  Svara
 • Håller inte med föregående talare! Självklar är det så att livet faktiskt går vidare. Vi kan inte ge terroristerna att vi rubbar på våra normala liv <3

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-03-23 07:10:28 http://vegokak.se/
  Svara
 • Jag gillar din blogg, men ibland finns det tillfällen då en tyst minut till offren i Bryssel hade varit helt tillräckligt. Att snacka om (världen fortsätter!?) fest etc, ja det känns helt olämpligt en dag som denna.

  Cecilia 2016-03-23 04:52:07
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Att det handlar om fest etc just idag är ju för att det var det podden handlar om – som jag antar spelades inte för några dagar sen iallafall. Terroristerna ska inte få vinna och göra oss rädda och tysta. Vi måste prata om världen som den är nu men vi måste få prata om annat också – för i tider som dessa behövs fest lite extra mkt.

   Sofia 2016-03-23 10:13:16
   Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Terrorattentat sker nästan varje dag på olika platser i världen med många som faller offer, då borde vi ha tyst minut varje dag. Eller är det bara vita i väst som är värda vår tysta minut?

   Elin 2016-03-23 08:16:42
   Svara
   • Svar på Elins kommentar.

    Amen Elin.

    Mirre 2016-03-24 00:33:24
    Svara
   • Svar på Elins kommentar.

    Det handlar inte om oss vita i väst. Det handlar om att många länder i Europa försöker bekämpa IS så alla krig i både Syrien och Turkiet och så vidare slutar och människor kan få lugn och ro. Men när länderna arbetar för att förgöra den Islamiska Staten som bland annat Belgien och Frankrike så får de tillbaka tio gånger värre.

    Samtidigt behövs det en kontroll över vilka människor som släpps in i olika länder. Två av de som är skyldiga till dådet i Bryssel hade kopplingar till den 36 åriga man som bodde i Sverige och som nyligen blev ihjälskjuten av polis.

    Lisa 2016-03-23 13:04:52
    Svara
   • Svar på Elins kommentar.

    Håller med, tänker på att det varit flera attentat i Turkiet sedan förra året, för att inte tala om Syrien och krisen som varit där folk blir dödade av IS, svälter ihjäl eller i dör under flykt. Är så klart ofattbart tragiskt, oavsett var någonstans det händer.

    Nea 2016-03-23 12:39:42
    Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   hur ska man någonsin kunna glädjas om man hela tiden oroar sig och låter sig påverkas av allt som sker i världen? det är hemskt vad som hänt i bryssel men allt det andra som sker då, det händer ju saker hela tiden. folk blir bortrövade, våldtagna, bombhot, krig etc. men det är bara det som händer i västvärlden som uppmärksammas. såklart ska man tänka på det och visa respekt inför de som blir skadade eller har någon kär som skadats, men att låta hela sitt liv gå åt till att tänka på morf och bomber och hemskheter, då skulle man ju alltid vara down. Kram

   Karin 2016-03-23 08:04:49 http://www.lilyofmyvalley.blogspot.com
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind