Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

15 tokyo-ögonblick.

tokyo.

Jag har ju inte med mig min stora kamera hela tiden här, så vissa dagar lämnas odokumenterade. Eller, det gör de egentligen inte, för jag fotograferar ju med mobilen ändå. Tänkte vi skulle titta på några sådana ögonblick de senaste två veckorna i Japans huvudstad.

tokyo.

Det här var ju ett ganska stressigt problem stundtals i början av min vistelse. Nu har jag dock lärt mig tecknet för spolning! Det första och enda tecknet jag kan hehe.

tokyo.

Det här äter jag varje morgon till frukost. En kletig risboll med bönor, även kallad onigiri. Den är dögod. Kan man köpa såna här någonstans i Stockholm eller?

tokyo.

En dag gick jag och Stina på museum. National Art Center (<- obs mäktig byggnad). Vi såg en utställning med klädskaparen Issey Miyake samt swoonade ganska länge i museishoppen som var en hel våning. Alla museishoppar borde va så stora.

tokyo.

En annan gång var jag på en klubb som var helt full av körsbärsblomster. Fick panik för att det var så vackert, och allt blir ju dessutom extra vackert när man är några glas prosecco in.

tokyo.

Hej hej. Har lite mer rouge för varje dag som går här.

tokyo.

En kväll gick vi på igelkottcafé. Eller det var egentligen en igelkottaffär men man kunde klappa på igelkottarna i en timme för typ en hundring. Det var ganska tveksamt såklart, jag tror inte jag kommer gå på mer djurcaféer (finns ganska många här). Igelkottarna var så sjukt gulliga dock, började typ gråta av gullighet.

tokyo.

De bodde tillsammans i stora terrarier men var väldigt sällskapssjuka och hoppade nästan upp på en när man sträckte fram handen. Sedan kröp de ihop till en boll i ens handflata och somnade <3 :’)

tokyo.

En ganska spattig en tog sig snabbt in i min jeansjacka och la sig tillrätta i min armhåla. Obs på det lilla benet.

tokyo.

En annan gång var jag i Ueno-parken och kollade på körsbärsblommorna. Detta strukturerande picknickande hade passat Sverige tycker jag!

tokyo.

I tisdags åt jag middag i Shimokitazawa med det här gänget.

tokyo.

En selfie också!

tokyo.

Jag hade önskat mig att vi skulle gå någonstans och äta okonomiyaki så det gjorde vi.  Okonomiyaki är en japansk pannkaka kan man väl säga, med kål och ägg och massa goda grejer. Gillade mycket och vill äta igen.

tokyo.

Och så här såg det ut när jag tog den bilden : )

tokyo.

Tokyo <3

Nu är det ju förresten påsklov så fram till tisdag ger jag mig själv halvledigt och publicerar bara ett inlägg om dagen så ni vet! puss.

Translation. Some snapshots from the last couple of weeks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Sandra!

  Jag upptäckte igår att man kan köpa ramen ägg i affären! Alltså mjukokta ramen buljong smakande ägg, perfekt frukost eller på väg hem efter utekväll.

  Jag är också här o reser runt. Tack vare din rekommendation hade vi en härlig kväll på Organ Bar igårkväll, tack tack!

  Karin

  Karin 2016-03-27 14:36:59
  Svara
 • åh igelkotten <3 vilken mysig bar!

  Ninni 2016-03-25 09:56:28
  Svara
 • Halloj, Har en liten fråga jag klurar på.
  Jag kollade på din hårfixar-video och började fundera på om du brukar fixa ditt hår på morgonen, dagen, kvällen eller något lite mittemellan? Eftersom du liksom fixar håret ganska ordentligt 1 gång efter tvätt och sedan håller det i sig, eller du kanske inte gör så längre?

  tack och adjö!

  KArin 2016-03-25 02:03:29
  Svara
 • åh åh vill också kela med kottis <3

  ISA 2016-03-24 23:26:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • uuuusch vad en vill vara där!

  elise 2016-03-24 17:47:46 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Sedan två år tillbaka har botaniska i Göteborg invigning av våren med en Japans picknick! Framåt april har jag för mig så träden har chans att blomma 🙂

  Linn 2016-03-24 13:59:02
  Svara
 • Har letat som attan efter onigiris i Stockholm., har hittills bara hittat på Blue light Yokohama 🙂

  Anna 2016-03-24 13:43:24
  Svara
 • igelkotten är ju to die for, så så så söt! ditt liv i tokyo är så inspirerande, verkligen. blir fylld av äventyrslystnad och vill bara ut i världen. dock är jag lite osäker på vad du gör där, kan du inte skriva om varför du åkte till tokyo just och vad du gör där? tack för en fin blogg, kram

  Karin 2016-03-24 12:53:28 http://lilyofmyvalley.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   skrivit om det här! kram. http://sandrabeijer.se/2015/10/06/jag-tror-jag-drar-till-tokyo-en-tid/

   sandrabeijer 2016-03-24 13:02:12
   Svara
 • Ris till frulle låter så himla knäppt, men gooooott!

  Sandra 2016-03-24 11:24:48 http://sandrajm.blogg.se
  Svara
 • Men igelkotten alltså! <3

  {"author":"Lina" 2016-03-24 11:06:55
  Svara
 • apropå toalettspolningen. kollar du på new girl?? det fick mig å tänka på ett av de roligaste avsnitten, kan se det en miljard ggr eftersom nick är så jäävla rolig. gråter. ska kolla på det nu. avsnitt 17 säsong 1 i alla fall *tips*

  sandra 2016-03-24 08:56:33
  Svara
 • Sandra, vill bara säga tack. Tack för varenda träffsäkra ord du skrivit om att gå sönder på grund av olycklig kärlek. Igår sa min allra viktigaste person till mig att han inte ville att det skulle vara vi längre. Jag har aldrig haft så här ont, men dina texter är ändå någon slags hand att hålla i mörkret. Så tack, du är bäst!

  M 2016-03-24 08:30:08
  Svara
 • asså det där med igelkottsaffären, så himla knäppt men de är så himla gulliga!!

  anna 2016-03-24 08:06:24 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Åh vilka fina ögonblick! Du verkar ha en grymt bra vistelse i världens bästa stad.
  Haha förstår verkligen paniken med ”japanska knappar” på olika ställen, men nu klarar jag mig någorlunda med min japanska. (fun fact, eller kanske bara lite info, är att beroende på vad du ”gör” där inne så betyder 小 liten [spolning] och 大 betyder stor [spolning]) En annan viktig kanji kan ju vara kvinna- så du inte tar fel toalett ^__^) 女.
  För övrigt stor like på stället med körsbärsblommor inomhus, såååå fint!

  Tokyo 2016-03-24 08:00:30 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Vilken av knapparna är för spolning då? (ska till Tokyo i juni och vill vara förberedd :D)

  Niki 2016-03-24 07:56:23
  Svara
  • Svar på Nikis kommentar.

   Besserwissrar mig lite och svarar…

   beroende på vad du ”gör” där inne så betyder 小 liten [spolning] och 大 betyder stor [spolning] En annan viktig kanji kan ju vara kvinna- så du inte tar fel toalett ^__^) 女
   Lycka till!

   Tokyoyo 2016-03-24 08:03:05 http://tokyoyo.se
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind