Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”my god,” he gasped, ”you’re fun to kiss.”


Hallå det är vår! Kan känna hur det spritter i prick allas små bröstkorgar just nu. Ut på stan och hångla upp varandra. Nu genast.
Pyntar bloggen för lite extra pepp:

00eac03df15fee6f7ca7e87e06083e3b
Image sources on my Pinterest. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh! Älskar rosen!

  Elin 2016-04-23 19:59:16 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Åh detta inlägg fick mig att inse att nu jäklar ska jag glömma den där killen som krossade mitt hjärta en gång för alla. Så himla sugen på att hångla upp någon snygg dude typ nu!

  H 2016-04-06 23:31:42
  Svara
 • HALLÅ alla fina, på tal om detta lite då: vem har bra tips på bra och mysig porr? jag fattar inte vad man ska googla för att inte hamna på skitsidor?!
  tack tack för hjälpen <3

  Anna 2016-04-06 15:30:43
  Svara
 • Alltså jag såg dessa bilder och insåg att jag helt brutalt allvarligt fallit för killen jag hånglat med i smyg i två veckor nu.

  E 2016-04-06 11:36:05
  Svara
 • Är jätteglad för allas lyckliga vårkänslor. Men också jätteledsen för mina egna. Har så länge jag kan minnas alltid fått starka vårdepressioner, klarar inte alls av ljuset som kommer, och förväntningarna och kraven på sommaren…och inte blir det bättre i år när man träffat sitt livs kärlek sen 10 år tillbaka men som av någon anledning inte fungerar bara. Är så himla ledsen och längtar bara tills hösten, hoppas den kommer tidigt i år. Kram

  Ella 2016-04-06 00:51:13
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   fina människa. vill bara säga hej och att jag känner igen mig. jag har liksom en kronisk vårdipp som kommer vajre år och det blir ofta en extra tung, analyserande, stressad och svår period. att kärleken dessutom ömmar är lite som sista doppen i vattenglaset – även hos mig. vill bara att du ska veta att du inte är ensam <3 hösten är också min finaste tid. gör en mapp i pinterest och pinna höstdrömmar, och sommardrömmar, och sedan kanske du kan göra en liten med det lilla lilla finna med våren. som att sitta altanen och dricka kaffe och blunda mot solen, att nya säsonger av bra tv-serier kommer ut, att det är en utmärkt tid för att planera hösten och vinterns kommande resor och upptåg. kram på dig. <3

   hannah 2016-04-06 09:33:22
   Svara
 • Har saknat kärlekpeppen!!!!! Bra initiativ!

  J 2016-04-05 23:53:10
  Svara
 • Jag har ett problem, som jag behöver lyfta och få svar kring, för jag håller på att gå sönder. jag och min partner funderar på att flytta ihop, vi har haft det i tankarna ett bra tag men nu när det närmar sig så får jag panik. jag kritiserar allt jag känner, allt jag vill, allt jag är. och det är jätteläskigt, och jättetungt, han är ju det bästa som hänt mig. och det känns som att den här rädslan kommer förstöra allt. och jag har ju ingen aning om det är en period, eller lite kalla fötter, eller för alltid. och det gör det så läskigt att skriva på ett kontrakt, att chansen finns att jag kan sabba det – kanske imorgon. och då står vi där med en lägenhet som måste säljas. och jag vet inte om det är pengar, eller han, eller mest mig som skrämmer mig. kommer allt att ordna sig? som alla säger? blir det okej tillslut?

  M 2016-04-05 21:52:40
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har tänkt ganska mycket på att åka till New York en längre period och då kom jag på, vem är inte bättre att be om råd än Sandra! Hur fungerar det med boende egentligen? Jag har gått igenom typ alla boenden på airbnb men allt är ju så himla dyrt, hur bor du när du är i New York och har du några tips på att hitta en fräsch lägenhet i west village? Har du några andra tips till en ganska tillbakadragen men glad tjej när det gäller att flytta till New York?
  Blir verkligen så glad om jag skulle få svar, antingen av dig Sandra eller av någon annan erfaren!

  Michaela 2016-04-05 20:58:46
  Svara
 • Aaaah. Hångel är det bästa som finns! Fan va sugen jag blev

  Sophie 2016-04-05 20:44:49
  Svara
 • Iiiiiiiihh <33 (vårskrik)

  Nova 2016-04-05 20:28:32
  Svara
 • ÅÅååååå så fint! Dör lite. Vill ut och hångla direkt 😉

  Patrik at Brass&Gold 2016-04-05 18:21:33 http://brassandgold.com
  Svara
 • Hej Sandra (och alla ni andra fina människor också för den delen)!
  Vet inte varför men det här inlägget påminde mig så himla mycket om den finaste filmen som finns så jag känner att jag bara måste dela med mig av mitt number one tips.
  Nämligen: Benny and Joon.
  En ung Johnny Depp m.m., behöver man ens veta mer?
  Den är världens finaste bästa underbaraste knäppaste film. Tipstipstips

  Mira 2016-04-05 17:52:54
  Svara
 • ÅH! har precis gått igenom ett breakup och tänkte ”vill aldrig vara med någon annan – alla andra killar är äckliga”. sen åkte jag utomlands med två bästa vänner och var på fest på stranden. och så hånglade jag helt galet mycket med en främling som jag inte minns namnet på och det var helt magiskt! hångel alltså <3

  P 2016-04-05 16:29:37
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind