Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

att fönstershoppa på nätet.

Ibland när jag har för mycket att göra och hellre skjuter upp saker, eller om jag är för trött för en film, för ledsen för att läsa nyheter eller för lat för att träffa någon – då brukar jag fönstershoppa på nätet.
Det går till så enkelt att jag går in på de sajter som har kläder som jag gillar, väljer ut allt fint, lägger i varukorgen och sen köper jag inte något alls.
Jag vet inte exakt varför det är så tillfredsställande. Men ibland är det bara fint att vila ögonen på något vackert kanske. Låtsas att man ska gå på någon fest eller tillställning och snurra runt i en blåsa. Eller gå till Trädgården och hångla på ett dansgolv i asfina kläder.
Såhär såg min shoppingrunda ut igår:

a
Asos
1. Denim A-Line Mini Skirt in Midwash Blue
2. Polo Shirt Dress
3. Pack of 12 Mini Ball Stud Earrings
4. Denim Pelmet Mini Skirt With Wrap Front In Stone Wash

b
Net-a-Porter
1. Gucci Stripe-trimmed jersey mini skirt
2. Elizabeth and James Georgia stretch-ponte mini dress
3. Dolce & Gabbana Polka-dot silk-blend and lace bra top
4.  Moschino Cropped intarsia wool cardigan (asså denna!)

C
Opening Ceremony
1. Opening Ceremony Disco Rib Tee
2. Moschino Belt
3. Opening Ceremony Cut-Out Short-Sleeve Dress
4. Mansur Gavriel Mini Canvas Two-Tone Bucket Bag

d
& Other Stories
1. Cotton t-shirt (perfekt snitt!)
2. Rodarte Cropped Leather Jacket
3. Scalloped Lace Soft Bra
4. Rodarte Suede Wrap Skirt

 

Translation. Did some window shopping online and this is what I (not) got. ^^

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Those are some fantastic items

  GlassesShop 2016-08-18 03:56:04 http://www.glassesshop.com
  Svara
 • Jag har ett önskeinlägg! Kan du inte skriva om dina ”bästa perioder” i livet såhär långt. Alltså, bra veckor/årstider/år som du tanker tillbaka på nu och ba: shit vad glad jag var då/vad kul jag hade.

  Linnea 2016-06-08 08:46:42
  Svara
 • Hej!
  Ännu en tjej som kommer med sina kärleksproblem till dig.
  Det är såhär att min bäst killkompis har berättat för mig att han är kär i mig (så himla modig) och jag känner inte så tillbaka. Det är inga otydligheter mellan oss två (SKÖNT) men jag vet inte hur jag ska bete mig.
  Jag vill vara som vanligt (det var väldigt viktigt för honom) men allt känns konstigt. Det är inte stelt mellan oss,men jag är så rädd för att såra honom. Jag går på tå hela hela tiden. När jag ler och skrattar med honom och jag får det där leendet som bara en väldigt kär person kan ge en så får jag en klump i magen.
  När jag kramar eller rör honom så är jag rädd att jag ska ge honom falska förhoppningar eller att han ska tycka att det är jobbigt. Vi är väldigt nära,och han har inte så många kompisar. Om jag skulle försvinna skulle det krossa hans hjärta.
  Vad ska jag göra?
  Vi går i samma klass och ska börja på samma gymnasium till hösten (dock inte samma linje) så vi kommer ju fortsätta träffas jämt de närmaste tre åren.
  I klassen så umgås vi som vanligt och vi hänger med varandra utanför skolan,men då alltid i grupp med andra och vi går typ till kiosken tillsammans ensama. Jag vågar dock inte sitta mittemot honom ensam på ett kafe.
  Min fråga är ingen fråga,men jag vill bara veta hur du tycker att jag ska bete mig.
  Egentligen vill jag sitta bredvid honom och stötta honom när han är olyckligt kär,men jag kan inte det nu.
  Så himlans tacksam för hjälp!

  Anna 2016-06-07 21:22:15
  Svara
 • Fönstershopping är bäst! Dock så får jag ångest av det och ba ”nej nu har du handlat för flera tusen hur tänkte du där” och sen visar det sig alltid att man Max har shoppat för 500 lappen den månaden. Aja bättre det än the other way around

  Emma 2016-06-07 19:02:11
  Svara
 • Jag brukar också fönstershoppa på internet! Köper aldrig nått, bara lägger i varukorgen och klickar ner sidan. Väldigt tillfredsställande, som du skriver 🙂

  Hannah 2016-06-07 18:06:41 http://www.eldawand.org/x
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind