Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

@bokmassan.

Just ja, har glömt att säga en grej! Den här veckan håller jag i Bokmässans instagramkonto. Jag gästagrammar helt enkelt. Tänkte skriva lite om nya boken, kanske lite om gamla boken och lite om saker som inte har med böcker att göra alls.

hej
Följ på @bokmassan !

Höstens program för Bokmässan i september har förövrigt kommit ut nu! Jag medverkar i några seminarier som du kan hitta här någonstans, men jag återkommer mer exakt när det närmar sig såklart.

 

(första fotot taget av Rebecca Fexby)

 

Translation. This week I am handling the instagram account of the Gothenburg Book Fair, the largest cultural event in Scandinavia that takes place in Gothenburg in September.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Håller med Daisy, så fint! Älskar din gula regnjacka, men tror jag skulle bli så svettig i en sån ”tjock” och tät jacka. Hur känner du?

  Tokyoyo 2016-06-15 04:22:42 http://tokyoyo.se
  Svara
 • sandra detta är verkligen helt ot, men jag behöver hjälp! HUR lär en sig att ha en positiv kroppsbild/bild av sig själv överlag? jag tittar på mig själv och ser en bild som jag VET är helt skev, men ändå ser jag bara fett och konstiga proportioner. Och jag kan inte äta utan att plötsligt se mig själv som minst 2 storlekar större. (Jag vet att jag bör söka professionell hjälp, vilket jag ska. men ibland är konkreta tips/pepp från någon som själv varit en ung tjej i patriarkatets grepp just det man behöver istället för en psykologs inlärda hjälpmedel. kram

  Bella 2016-06-14 16:24:52
  Svara
 • Finast är du!!

  Gabriella 2016-06-14 15:12:45 http://gabella.devote.se
  Svara
 • I’m loving the bright blue and yellow together! I’ve been wearing a lot of blue and orange.

  Daisy 2016-06-14 14:33:40 http://www.prettygreentea.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind