Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

när vi precis flyttat in och mitt hår var mörkrött.

photo by emma svensson

Städade ur datorn nu när en ny termin på året börjar och då kom jag över ett gäng foton som Emma Svensson tog på mig förrförra hösten. De skulle användas till kokboken Modekokboken som jag var med i, och som alltid när man tar foton till något blir det en massa bilder över. Istället för att slänga dem tänkte jag att vi kunde titta på dem istället!

photo by emma svensson

Då var vi relativt nyinflyttade i lägenheten, köket var precis nyrenoverat och det stod flyttkartonger och påsar lite överallt.

photo by emma svensson

Ändå ganska fin längd på håret tänkte jag när jag hittade bilderna. Kanske ska låta det växa ut lite till vintern, hmm.

photo by emma svensson

Klänningen jag bar är från Topshop. Så himla fin tycker jag, men kanske mest bäst för foto, för den krånglar sig upp över rumpan i tid och otid när man promenerar omkring. Skorna är ett par jag köpte 2013 från Asos.

photo by emma svensson

Vill man vara petig ser man allt jox i bakgrunden som jag försökte stuva bort bakom speglar och annat ^^

photo by emma svensson

Här sitter jag och jobbar allt som oftast, sippar pulverkaffe med mellanmjölk å sådär.

photo by emma svensson

Har blivit fotograferad av Emma några gånger nu och tycker hon är så bra att fånga en i de vinklar man känner sig fin i. Handlar nog om att hon får en att känna sig avslappnad, vilket inte är det enklaste. Tycker annars det känns sådär med blixtar och ljus och kameror. Ja, förutom när jag själv tar dagens outfit, men då är det ju bara jag och min självutlösare, lite som att sjunga framför spegeln i en borste.

photo by emma svensson

Peace love and feminism, det var allt för idag. <3

.

Translation. Found some photos in my computer that Emma Svensson took of me two years ago for a cook book I was a contributor in.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind