Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

om mig

när vi precis flyttat in och mitt hår var mörkrött.

photo by emma svensson

Städade ur datorn nu när en ny termin på året börjar och då kom jag över ett gäng foton som Emma Svensson tog på mig förrförra hösten. De skulle användas till kokboken Modekokboken som jag var med i, och som alltid när man tar foton till något blir det en massa bilder över. Istället för att slänga dem tänkte jag att vi kunde titta på dem istället!

photo by emma svensson

Då var vi relativt nyinflyttade i lägenheten, köket var precis nyrenoverat och det stod flyttkartonger och påsar lite överallt.

photo by emma svensson

Ändå ganska fin längd på håret tänkte jag när jag hittade bilderna. Kanske ska låta det växa ut lite till vintern, hmm.

photo by emma svensson

Klänningen jag bar är från Topshop. Så himla fin tycker jag, men kanske mest bäst för foto, för den krånglar sig upp över rumpan i tid och otid när man promenerar omkring. Skorna är ett par jag köpte 2013 från Asos.

photo by emma svensson

Vill man vara petig ser man allt jox i bakgrunden som jag försökte stuva bort bakom speglar och annat ^^

photo by emma svensson

Här sitter jag och jobbar allt som oftast, sippar pulverkaffe med mellanmjölk å sådär.

photo by emma svensson

Har blivit fotograferad av Emma några gånger nu och tycker hon är så bra att fånga en i de vinklar man känner sig fin i. Handlar nog om att hon får en att känna sig avslappnad, vilket inte är det enklaste. Tycker annars det känns sådär med blixtar och ljus och kameror. Ja, förutom när jag själv tar dagens outfit, men då är det ju bara jag och min självutlösare, lite som att sjunga framför spegeln i en borste.

photo by emma svensson

Peace love and feminism, det var allt för idag. <3

.

Translation. Found some photos in my computer that Emma Svensson took of me two years ago for a cook book I was a contributor in.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

3 kommentarer
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Julia K
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Man
Philip Conradsson
Mode
Emelie Wikström
Hälsa
PT-Fia
Home
Andrea Brodin
Mode
Chrystelle Eriksberger
Creative
Sandra Beijer
Creative
Sandra Hjort
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Martin Hansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Anja Forsnor
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Creative
Sara Edström
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Träningsglädje
Creative
Flora Wiström
Creative
Linn Wiberg
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Niklas Berglind
Man
nycstreetjournal
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell