Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

favoriter i mitt fotoalbum på telefonen.

Ni vet väl att man kan hjärta bilder i sin telefon och så hamnar de i en egen mapp som kallas favoriter? Jag tänkte att det kunde vara kul att se lite av vad jag samlat i min.
Finns verkligen ingen logik därinne. Det är mest bilder som gör mig glad, eller saker jag ska komma ihåg.
Vi tutar och kör:

4

En fin dikt som Sally postade på sin instagram och jag ville spara.

7

En gång när alla färgerna passade fint ihop i vårt sovrum.

2

Och en till gång!

1

En tjej jag blev kär i.

3

I somras när jag hittade en nyckelpiga i Magnus lugg.

5

När jag fick vara med i Babel och prata om min debutroman.

6

Ett jättefint vardagsrum som är uppbyggt exakt som vårt. Tyckte det var smart att dölja eluttag med blommor i mörk fyrkantig kruka + avlastningsbordet framför elementet. Har fortfarande inte riktigt fått ordning på detta hörn i vår lägenhet och tyckte detta var inspirerande.

8

Jag som flickvän.

9

En bild från mitt iphoto som jag tyckte Magnus skulle ha som profilbild. Men han tog en när han klappar en katt istället :/ Tycker den här funktionen är så rolig på något sätt10

En bild jag kan relatera till.

.
11

En chipspåse som var jag :O

12

En bild jag tyckte var rolig.

14

En till bild jag tyckte var rolig.

15

En gång när jag kände mig fräsch

18

En till gång!

13

En gång när han somnade så gulligt.

16

En bild på Kimberley Gordon, hon som startade Wildfox. Tycker hon är så sinnessjukt vacker.

17

Yes please.

19

En gullig bild på oss från Gagnef.

.
20

Och så en bild på Geri såklart. Inget fotoalbum utan Geri.

Nästa gång får ni se skärmdumpar!

 

Translation. Pictures on my phone marked as ”Favorites”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Så himla fin grej!

  Ellen 2016-09-22 21:34:24 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Är det bara för mig som bilderna hamnar på fel plats?

  Anna 2016-09-13 20:20:26
  Svara
 • Alltså kan titta på bilder av Matt LeBlanc från tidigt 90-tal i evigheter, det snyggaste jag vet!

  Agnes 2016-09-13 17:32:14
  Svara
 • Hej! Lite random men funderar på din lägenhet i New York och vad du gjort med den? Så himla fin ju

  Emelie 2016-09-13 13:55:04
  Svara
 • Älskar dikten..!

  Ekenäsliv 2016-09-13 11:47:27 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Det här har absolut ingenting med inlägget att göra, men är så himla glad att du finns. Min kille gjorde slut igår och kom nästan direkt att tänka på din göra slut lista. Nu känns det ju som att jag aldrig kan vara glad igen och jag bara gråter. Men det är så fint att veta att den listan finns och hjälper lite grann iallafall. Så tack!

  Anna 2016-09-13 11:21:12
  Svara
 • Wow, snyggt! 🙂

  design blandare 2016-09-13 10:53:42 http://www.nivito.se/k%C3%B6ksblandare
  Svara
 • på tal om barn http://www.therooster.com/blog/10-brutally-real-reasons-why-millennials-refuse-have-kids
  gillade artikeln, förutom då vissa saker. såsom att man inte vill ha barn för att man inte gillar barn. men det kan ju vara så att man tycker om barn men ändå inte vill ha dem. håller inte med om allt de skriver, men mer av sådana åsikter i media!!
  också skriver lite om att man inte behöver förklara vad man gör med sina pengar t.ex. vilket jag tycker att du får för mycket kritik om. hur som. rolig, bra läsning. hejdå.

  V. 2016-09-13 10:05:12
  Svara
 • Hej Sandra!
  Både i detta inlägg och det innan så ser jag lixom fel bilder till det du beskriver? Har vissa en bugg eller är det bara jag? Kram Emma

  Emma 2016-09-13 10:02:05
  Svara
 • Sandra det är nåt som är jätteknäppt med din blogg!? vissa bilder är helt fel. vissa bilder från detta inlägg hamnar istället för bilder i andra inlägg och vise versa. vet inte riktigt hur jag ska förklara, men tex vid ”en chipspåse som var jag :O” är det en bild från bröllopet. jag ba eeeh vad menar hon? men sen såg jag att det var fel på andra ställen också. bilder n på Geri när du skrivit bildtexten ”hej Linn!” tex haha

  S 2016-09-13 09:46:30
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Det är samma sak för mig och även i några tidigare inlägg. Verkar dock inte gälla samma bilder för mig som för vissa av er andra. Sedan såg jag att några bilder hade bytt plats i efterhand..? Bilderna från bröllopsinlägget stämde när jag läste det första gången. Men några dagar senare hade fotona bytt plats med bilder från måndagslistan (tror jag det var). Mathieu och Julie blev typ ett doftljus och tvärtom ?

   Jennifer 2016-09-13 14:13:50
   Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Så är det hos mig också! <\3 trodde min telefon var knäpp

   J 2016-09-13 10:11:57
   Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Såg en liknande kommentar i förra inlägget också förstod ingenting, alla bilder stämde ju! Men ja, bu märkte jag att vissa bilder var fel här med. Men verkar inte som det är samma bilder som är fel för alla? Jag kan till exempel se chips påsen! Däremot står det ”en gång när han somnade så gulligt” under en bild från bröllopet, till exempel! Skumt haha!

   Charlotte 2016-09-13 09:51:39
   Svara
 • Är inte Geri och Caitlin Moran väldigt lika i utseende? 🙂

  Louise 2016-09-13 09:07:49
  Svara
 • bruno e så bra alltså. råkade gå på strand en gång och ramlade mitt in i ett event med honom, thåström, winnerbäck MED FLERA. hade med mig systemkameran och låtsades vara mingelfotograf för att ha en förevändning att fota dem. det funkade. 🙂

  Vicky 2016-09-13 08:40:12 http://vickys.se/
  Svara
 • Härlig samling av bilder 🙂

  Rebecka 2016-09-13 08:34:16 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • så fint innlegg!

  marire 2016-09-13 07:10:16 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind