Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

två recensioner, ett författarbesök, två intervjuer och en öletikett.

Här kommer lite smått och gott i en enda stor blogginläggsbuffé!

photo: Henric Lindsten

Hallå jag har glömt att berätta att den 4 okt, alltså TISDAG nästa vecka, så föreläser jag på Täby Bibliotek om mitt skrivande. Vore så roligt om ni som bor i krokarna kom! Dessutom: de första tio som anmäler sig får min bok! Kolla här:

taby

Läs mer om alltihopet HÄR. Man måste inte föranmäla sig om man tycker sånt är jobbigt, det går bra att bara komma också.

Jag kommer att föreläsa och signera böcker lite runt om i Sverige under hösten, men jag vet inte exakt var och när än, måste prata med förlaget. Så jag återkommer mer kring det när jag vet.

recension

Och!!!! Har redan fått några fina omnämnanden av boken fastän den knappt varit ute en vecka! Åh alltså.

I SVT Gomorron i måndags så lyfte Tara Moshizi Allt som blir kvar tillsammans med Sara Ohlssons nya bok Ingen normal står i regnet och sjunger.

Inslaget handlade om ungdomsböcker som även vuxna kan läsa, och Tara sa så fina grejer!  Exempelvis:
Båda de har författarna släppte sina debutromaner för ett par år sedan och gjorde stor succé och nu så har de äntligen kommit med varsin uppföljare. Jag har sett så mycket framemot de här, och de är precis så där bra som man kan önska att de vore.
och
”Det är så fina karaktärer som både vågar utforska det allra finaste med kärlek men också de där riktigt skamfyllda, smutsiga sidorna som också kan uppstå.”
Går att se här om man vill i fyra dagar till (från kl 07.46).

 

IMG_5384

Litteraturpodcasten Bladen Brinner (som jag skrev om i måndags) har lyft upp två höstfavoriter på sitt instakonto varav den ena är min (och den andra Sara Ohlsson igen, fint ju)!
Alltså, ni förstår inte hur glad jag blev av denna motivering.
Så som jag slitit med denna bok, strukit och skrivit om hundratals gånger. Så glad att det syns och märks.

hej

Sedan är jag med i Bonniers nya webbtidning Inspiration by Bonniers Bokklubbar och tipsar om böcker. Hela tidningen går att läsa gratis HÄR.

photo: Henric Lindsten

Dessutom kan du hitta mig i nya numret av litteraturmagasinet Books & Dreams. De har gjort ett hemma-hos-reportage.

photo: Henric Lindsten

Men det är inte som ett vanligt hemma hos-reportage utan detta är på läs- & skrivtema. Fin idé ju. Bilderna (även den första bilden i detta inlägg) är tagna av Henric Lindsten.

IMG_5287

Slutligen, kolla vilken fin ölflaske-etikett jag och Pontus knåpat ihop till min bokreleasefest som går av stapeln nästa vecka. Hehe.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Var kommer det fina mörkblå fluffet på soffan ifrån? SÅ fint

  Alicia 2016-10-05 11:54:54
  Svara
 • Varifrån kommer lampan på tavelväggen? Fin!

  Emil 2016-10-03 15:43:11
  Svara
 • haha åh, skulle vilja ha ”allt som blir öl” på väggen hemma!

  anna 2016-10-01 00:49:58 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Vill typ ha en ölflaska med den etiketten som bara står som ett prydnadsföremål någonstans 🙂

  Kaneli 2016-09-30 09:48:21 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Alltså jeez louise, Frida, don’t hold back!! Varför så arg?

  Vilde 2016-09-30 08:08:59
  Svara
 • Åh så fint 🙂 jsg bor i England och jobbar i butik så kan oftast inte åka hem till jul. Men i år har min chef gett mig ledigt så jag kan tillbringa jul med min familj! Har bett min mamma om din bok i julklapp <3 🙂

  Charlotte 2016-09-30 07:37:00 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • Ååh. Kan inte du (med eller utan Magnus, för du sagt att d egentligen är mer hans grejj) göra ett inlägg om era växter. Vad som trivs vart, vad för växter älskar direktsol, vilka inte dör i mörka vråer. Osv osv. Jag vill oxå ha ett växthus till hem <3

  Rebecca 2016-09-30 00:59:18
  Svara
 • Sandra! Jag har en fråga till dig. En som jag tänkt på rätt länge men inte riktigt vet hur jag ska formulera för jag känner mig så satans ostrukturerad.
  Hur gör det och hur hinner du? Hur driver du en blogg, skriver två bok, gör listor, har vänner, har tid för pojkvän, har tid för självkvalité, orkar resa, har tid för att klappa hundar och laga mat, och fota, och dokumentera.. alltså allt. Hur? lol. Det här är på riktigt en gåta för mig just eftersom att jag själv känner att jag aldrig hinner. Ibland vill jag bara pausa mitt liv och försöka komma ikapp min att-göra-lista från januari månad. Jag vet seriöst inte ens var jag ska börja när jag funderar på alla hundra saker jag vill göra. Jag håller också på med frilans och jag tycker att det är så hiiiimla svårt när man inte har ansvar inför någon annan än sig själv. Så himla lätt att man blir lat. Min fråga är: blir du någonsin lat, och hur disciplinerar du själv? Kommit på att jag måste typ planera min dag innan för att kunna vara produktiv men det failar oftast och jag hamnar ofta i ett ”skönt att ligga hemma hela dan och kolla serier på en tisdag”-tänk. Jag måste få mer struktur och det skulle betyda mycket om du kunde dela med dig av lite knep. Hur gör du? KRAM.

  Sara 2016-09-29 23:06:51
  Svara
 • Jag hann läsa till sidan 55. MDMA? Verkligen? Du behövde inkludera det i din bok? Grattis till en tröttsam roman som kramar klyschor i tusenfalt. Klart ungdomar tycker om den, det du har hävt ur dig existerar i varje dagbok. Det gör det inte bra. Ditt språk talar om skönhet, dina ord vill vara vackra men dem säger ju ingenting.

  Frida 2016-09-29 22:50:12
  Svara
 • Va rolig de kommer att bli för dej Sandra. 🙂

  ellenlundis 2016-09-29 20:24:29 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • sjukt nice att folk tycker om boken så mycket! ser fram emot att läsa! hoppas den fraktas utomlands

  A. 2016-09-29 20:17:44
  Svara
 • øl som blir kvar?

  maria 2016-09-29 17:52:36
  Svara
 • hahahahahaa allt som blir öl <3 <3 <3

  felicia 2016-09-29 17:43:55
  Svara
 • hej, sandra.
  tack för finaste bloggen, blir alltid pepp av att läsa.
  Jag har en fråga.. du som alltid använder strumpbyxor måste ha hittat de bästa, skönaste och snyggaste strumpbyxorna. Kan du ge tips på vilka dessa är? Har antingen några som trycker mot magen och gör ont, eller superhöga där själva kanten skär in i magen. Jag behöver tips!!

  kram

  Josefine 2016-09-29 16:28:14
  Svara
 • Hhahaa åh, älskar öletiketten!! Vill ha på ca allt.

  Ellen 2016-09-29 15:54:37 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Älskar öletiketten, så snygg!

  Linnea 2016-09-29 15:19:33 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Boken Sandra! Jag köpte sista exet i bokhandeln igår vid 18, satt uppe till 02 och läste ut den i ett svep och storgrät! Så fruktansvärt bra, sorglig och gripande. Finaste jag läst tror jag och skriver till alla mina vänner och tipsar direkt!

  Och omg omg omg du kommenterade min bild på insta, du gjorde min dag!!

  Kram!

  H. 2016-09-29 14:31:49
  Svara
  • Svar på H.s kommentar.

   Alltså såååå roligt! Exakt samma för mig! Köpte sista exet på akademibokhandel på odenplan igår eftermiddag. Succé! Sträckläste o jaaa fällde en o annan tår. Så himla himla bra, fantastiskt språk och slutet <3

   Julia 2016-09-29 18:33:43
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind