Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

vad jag haft på mig under veckan.

ootd.

Här kommer lite dagens outfit från veckan som ännu är igång. Vi börjar med tisdagen för måndagen glömde jag fotografera.

ootd.

Jag bar sneakers från Reebok, en kjol från Monki (ett år gammal), skjorta från Gant och ett chokerband runt halsen från Asos. Vårt vardagsrum kanske ser grönt och härligt ut men det är så deppigt nu i och med att de bygger om vår fasad. Alla balkongens växter och möbler har fått flytta in och vi bor som i en djungel med bråte.

ootd.

I onsdags spöregnade det. Jag hade keps från Ellesse, vintagetröja jag köpt i Tokyo och en ljusblå jeansskjorta under. Kjol från AA och samma sneakers som gårdagen.

ootd.

Ändå lite härligt med skjorta under tröja-väder! Det är mitt finaste.

ootd

På torsdagen bar jag en långärmad magtröja från Asos och en jeanskjol från Monki.
Ett tips som jag inte är säker på om det är kosher eller inte men jag säger det ändå: köp en storlek mindre när du köper jeanskjolar. De töjer ut sig så fort och blir för stora.

ootd

Jag hade extra fluffigt hår också.

ootd

I fredags, alltså igår, bar jag helsvart. Här ser ni förresten hur balkongen flyttat in i vardagsrummet.

ootd

Tröjan är i lite ribbat tjockare tyg och från Forever 21. Kjolen är ny, en svart mockakjol från Monki med knappar där fram.

ootd

Hade nya skor också som jag fått av Fred Perry. Jag älskarom!

ootd

Det var 15 grader ute och perfekt väder för strumpebandshållare. Ändå ouppskattad grej nuförtiden, känns som man går runt med en fest under kjolen, kan rekommendera. ; )

HEJDÅ PUSS. Nu ska jag ha bloppis komsi!!

 

Translation. Outfits Tuesday – Friday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • skjorta under tröja-väder!! Älskar denna säsong så mycket.

  Ellen 2016-10-04 16:44:27 http://lindbergellen.com
  Svara
 • WOW älskar bilderna och all grönska omkring <3

  ellia 2016-10-03 21:30:34 http://www.elliaelisabeth.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra! Först och främst, din blogg; dina tankar, bilder, tips, humor ..allt! är så sjukt bra. En ljusglimt i vardagen. Har flyttat från sthlm och uppskattar verkligen att få se stan genom dig. Jag sitter just nu och planerar en resa till Tokyo i vår! Har precis skannat genom din tokyo guide och inlägg – så bra och inspirerande1 Något jag saknade var tips och råd på boende. Såg att du bodde i stadsdelen Meguro; hur var det? Kan du rekommendera en airbnb? Allt tas emot med öppna armar. Tusen tack! PS. dina måndagsinlägg är bäst.

  Daniela 2016-10-03 10:47:10
  Svara
 • Just nu bäst på internet.

  Julia 2016-10-02 20:18:09
  Svara
 • har du någonsin tyckt att det varit jobbigt med kort kjol pga inte kunna luta sig framåt eller sära på benen i rädsla över skrevet ska bli offentligt?

  MIllie 2016-10-02 18:53:15
  Svara
 • LOVE!!! Såå inspirerende!! Lurer, hvor er chanel creepersene ala dine nye sko, som du kjøpte for noen år siden? Bruker du dem ikke lengre?

  anna hove 2016-10-02 17:00:53
  Svara
 • Alltså VAD är det för fantastisk växt i guldkrukan i bakgrunden?

  Elina 2016-10-02 13:08:01
  Svara
 • Goddagens Sandra! Tänkte passa på att fråga om dina växter när du ändå lyfter fram dem lite grann i inlägget. Har precis flyttat till en egen lägenhet och har en kanske smått överambitiös vision om att bo i någons sorts organiserad djungel men vet inte riktigt var jag ska börja. Du verkar ha otroligt mycket fina träd, plantor och what not och undrar om du hade lust att knåpa ihop ett litet presentationsinlägg. Fick mersmak av bryderipodden. Om det är någon mer som är intresserad förstås, men så är det säkert!

  Kate 2016-10-02 12:22:33
  Svara
 • Hej!
  Du har ju goda råd och om inte annat har ju dina läsare ofta svar. Jag har nyligen flyttat till en ny stad för ett jobb och blev i samband med det dumpad av min kille. Nu vill jag leva lite singelkillar och känna in staden. Men jag känner mig så awkward i att gå ut på bar/ klubb ensam. Vad fan gör jag? Är så less på att vara själv hela tiden. Och om jag nu ska gå ut själv, hur får man kontakt med folk? Och hur kan jag känna mig mera bekväm i det? Om jag sitter ensam och skruvar på mig så är jag ju inte så intressant. Jag kan inte ju inte sådant här! Tack för hjälpen! Du är ju grym på att peppa oss vilsna! 🙂

  Viola 2016-10-02 01:03:00
  Svara
 • Skorna!!!!! ??????
  Vill du visa bättre blid på dom?

  Emelie 2016-10-01 21:54:59
  Svara
 • Alltså big SPOILER ALERT på den kommentaren! 🙁

  Hanna 2016-10-01 21:34:27
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   haha tog bort den. men amanda, svaret är väl att hon inser att de hela tiden burit på samma slags sorg, och att behöva göra det är väl ett straff nog.

   sandrabeijer 2016-10-01 21:47:58
   Svara
 • Hej!

  Såg den här kjolen idag och tänkte på dig: https://www.thereformation.com/products/flounce-skirt-navy. Tänkte bara tipsa!

  Du är bäst! Puss!!

  Anna 2016-10-01 17:29:43
  Svara
 • Åh vad fint du klär dig jämt. Längtar tills jag kan börja ha på mig kjol igen!

  Rebecka 2016-10-01 16:59:21 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • vart har du köpt dina strumpbandshållare? så snyggt!!

  Emilia 2016-10-01 16:40:52 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Undrar om du har blekt tänderna någon gång? Isf ge gärna erfarenheter/tips! Tycker du har så fina för att vara rödvinsnikotinist 🙂

  Lisa 2016-10-01 16:21:43
  Svara
 • Keps är alltid ok (såg att någon ifrågasatte det tidigare), helsvart är alltid ok och strumpeband är oavsett partyfaktor OK. Snyggt snyggt snyggt!

  A 2016-10-01 15:41:16
  Svara
 • Åh var är strumpebandshållarna ifrån? Så svårt att hitta bra tycker jag!

  Karin 2016-10-01 14:16:09
  Svara
 • Skjorta under tröja är ändå 5/5, som jag längtat efter väder som tillåter det va!!

  Klara 2016-10-01 13:33:56 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • åh va fina skorna var. hittar inte på fred perrys hemsida?

  Astrid 2016-10-01 11:29:29
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind