Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

era bakgrundsbilder på mobilen. del 2!

För några veckor sedan frågade jag om jag fick smygkolla i era mobiler.
Inlägg ett med era mobilfinheter kan du hitta här, och här kommer en andra del.
Tack för att jag fick titta, det är som sagt ett så roligt sätt att lära känna er lite bättre på!


voxths GABRIELLA: Bild på mitt livs förebild och mappar sorterade efter färg för att det är det enda viset jag minns vilken app jag lagt var.

IMG_7742

ELIN: Vacker kvinna av Matisse, många festliga blickar pga naket.

14ub39e

MARICKA: Bild på min dotters och mitt häng i Paris. Älskar bilden och har haft den på helskärm sen den togs för två och ett halvt år sen. PS. Det var på den resan vi åt de sauterade auberginerna som du tipsade om och som jag ibland tänker på.

VICKY: ah, skulle precis blogga om min (nya) telefon med denna bild men så var servern nere. buuuu. såhär iaf!ANNA: Interstellar. Det gör mig lugn i själen att tänka på att universum är oändligt, svarta hål är ofattbara och om vakuum kunde transportera ljud så skulle vi alla vara döva eftersom solen är så högljudd. I nästa liv ska jag bli astrofysiker.

bild
EBBA: Låsskärm: Audrey Hepburn och hennes ögonbryn <3
Hemskärm: Några av mina kompisar när vi sitter på en hotellsäng i sollentuna och äter skräpmat/ snackar kärlek/livet/universum.

2aag3u8
VICTORIA
: ???

Cs4bVCEWIAAOEF6
SANDRA: Älskar min bakgrund pga liten gubbe med säckpipa

huhnys
TOVA: Efter att gått igenom en bajsperiod med tre kuggade tentor, familjedrama, ampulansåkning pga alkohol, dödad ny dator och allmän ostruktur och urballning från min sida efter att varit 100% goodgirl since forever var det dax att ta tag i livet. Köpte en fungerande telefon efter att jag krajja min och bestämde mig för att nu får det va nog helt enkelt. Visst är det ok att göra misstag, men man måste ju ta tag i sitt liv någongång med.

hej
IDA: min pojkvän när han sitter och läser samt en fin illustration som jag haft jättelänge (syns kanske inte jättetydligt men det är en dammsugare som suger upp stjärnorna som trillat ner från väggen).


JENNIFER: jag har en bild på mig och min pojkvän när vi är nyvakna och nykära på låsskärmen och på hemskärmen har jag fint stök efter en bra fest jag styrde i våras. blir väldigt glad av båda!!

2aekj9il

NIKKI: En av mina målningar och uppe på ett av bergen här i Bergen.

e965gk
EBBA: Påminnelse till mig själv att min sexuella njutning är minst lika viktig som någon jävla snubbes!

bild
NELLIE: På låst skärm har jag förintelsemonumentet från Berlin. Har inte tänkt så mycket på vilken bakgrundsbild jag har innan, men nu tycker jag det är extra fint eftersom jag snart ska åka tillbaka och bo där i en hel månad.
På hemskärmen är jag och mina styvsyskon (och deras styvsyskon) – för trots att vi alla inte delar samma föräldrar, eller ens bor tillsammans så kan vi ändå ses och spela frisbeegolf.

2l9438i
AGNES: Lars Winnerbäck när han var 13. Tycker han är så himla gullig i sitt långa hår, keps + macka och skateboard. Kan inte bli finare på nåt sätt.

20fwc5f
AM: I just really love broccoli.

vilma
VILMA: om jag ska vara ärlig så är jag inte ens ett fan av hundar, men när jag hittade den här så dog jag direkt. det är liksom jag, fast i hundform.

 

Translation. A few weeks ago I asked to see the screens on your phones! Here’s some of my favorites. part one here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Underbart o fint o läckert ja allt Love it!!

  Maria 2016-10-14 19:45:03
  Svara
 • sandra sandra sandra (och alla andra kloka här).
  när jag var fjorton blev jag så otroligt jävla pangkär i en kille i min klass. och han blev kär i mig med. jag brukade få sova med näsan i hans halsgrop, vi höll alltid hand under skolbänken eller så hade han sin hand på mitt knä, ibland en hel lunchrast.
  nu är jag 17 och har fortfarande inte glömt honom. vi har absolut ingen kontakt och det är inte så att jag tänker på honom varje dag, kanske inte ens en gång i veckan, men jag kommer ändå alltid tillbaka till honom. ska det vara så? eller kommer det vara såhär tills jag hittar någon annan, ännu bättre? jag saknar ihjäl mig efter honom och vill bara få prata med honom igen men vet att han ej vill prata med mig mer. ibland ser jag honom i vår lilla by vi delar på och han kollar alltid åt ett annat håll. det gör så jävla ont, jag förtjänar inte ens ett hej liksom. vet inte vad jag ska ta mig till. jag vill ha någon ny, bättre, roligare men kan inte hitta det heller. blir bara kär i douche efter douche och känns typ som jag faller handlöst konstant. snälla jag behöver verkligen råd! är trött på att må såhär.

  linnea 2016-10-14 00:41:28
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Till Linnea du vet man går igenom perioder i livet. O man känner det man känner. Kärlek är underbart men kan också vara så jobbig. Njut av livet o tänk på dej själv. Kram.

   Maria 2016-10-14 19:47:56
   Svara
 • Hej Sandra!!
  Kommer det komma ett ”det bästa sakerna som händd i somras – läsare” inlägg. Dom är så himla mysiga att läsa och jag känner att jag behöver det nu när mörkret kommer.
  Kram

  Ida 2016-10-13 22:37:17
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   JAA!! ”Bästa som hänt hittills i år” måste du ha snart!! Gud lever på dom inläggen.

   Skulle även önska om ett GIRLPOWER inlägg. De känns som vi alla behöver de för vi kämpar fan ihjäl oss. Tjejer är så fantastiska på alla sätt. Skulle vara kul med ett inlägg där tjejer fick skriva av sig om något jäkligt starkt dom gjort. Eller något sånt.

   KRAAM

   amanda 2016-10-14 22:31:53
   Svara
 • Tack för den Gabriella! Jag har just ägnat över en timma åt att färgsortera mina appar! SÅ fint ju! haha <3

  Edie 2016-10-13 20:32:29 http://heidilindquist.se/
  Svara
 • SANDRA! Jag vädjar om hjälp till dig! Nu är det snart November. Hösten har ju varit skitfin (tack gode gu) men nu är det mulet och skitkallt. Det blir mörkt nu ju! Kallt! Mörkt! Vad ska en göra? Hur ska vi ta oss igenom vintern?! Jag har påriktigt sådan sjuk ångest över detta. Fatta i februari. Det är så jävla mörkt. Förra vintern var en mardröm på alla sätt. Min man fick cancer, det var så jävla mörkt och kallt. Han var sjuk och hela vintern var bara så jävlajävla störd. När våren kom blev han dock frisk, allt gick fort och bra som tur var. Men nu inser jag att den står där runt knuten. Kallamörkaskitvinter som innehåller typ max någon dag ljus och sol som en kan genuint njuta av. Denna vintern blir det ingen cancer (ja jag bestämmer framtiden, cancer är skit, helvetescancer,kom ej tillbaka) men det kommer igen bli så mörkt. Det känns så sjukt tungt. Inte igen. Med mörkret kommer deppigheten och farligheterna?Alltså jag borde bara vara glad över att han är frisk nu tänker en kanske. ja det är det bästa som hänt mig, att han är frisk. Men jag fattar ändå inte hur jag ska ta mig igenom mörkret hel.
  Tips på att mota bort mörkret?

  kram

  Ellen 2016-10-13 20:03:32
  Svara
 • Min favorit var den med mopsarna som utför diverse yogapositioner – så söta!

  Rebecka 2016-10-13 19:17:01 http://www.nouw.com/hellofebruary
  Svara
 • Men herre vad fina bilder alla har!

  Mathilda 2016-10-13 18:07:00 http://mathildaahlberg.se
  Svara
 • Alltså broccolibilden <3 Haha, trodde jag var ensam i att älska broccoli 😀

  Elena 2016-10-13 17:53:15
  Svara
 • http://sv.tinypic.com/view.php?pic=33cyo45&s=9 : http://sv.tinypic.com/view.php?pic=11uuwdc&s=9#.V_-ldzb7Vfg
  Bilden på låsskärmen är tagen i somras när jag och min pojkvän spenderade dagen tillsammans i Slottskogen. Hemskärmen pryds av gröna blomblad som jag tycker passar bra ihop med låsbilden. Kramar

  Elsa 2016-10-13 17:22:04 http://elsaengberg.blo.gg
  Svara
 • Vilka fina och roligt att se :D. Måste vara urtråkig själv för jag har ingen förutom originalet på min :-p

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-10-13 15:22:08 http://www.saramadeleine.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind