Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lillebröder, en bal på slottet och ett får.

303e241b919b14eeaed02722688a044f

Satan i gatan vad många kommentarer det trillar in på inlägget om det finaste som hänt er på sistone. Bra för hjärtat att läsa om allt vettigt som händer därute i världen. <3
Här kommer en första runda med favoriter.


Jag tog en kaffe med en tjej och ja, jag har pojkvän och jag är kär men hon fick det och pirra i hela kroppen. Blev helt svept of my feet. Det känns fint att få känna något så starkt. När det känns i hela kroppen. Även om det inte kommer bli något så känner jag mig så himla säker på min sexualitet nu. Jag är bi! Wow! Det är stort


Jag ringde upp min lillebror och han lät glad på rösten igen.

 

hon med versal-h flyttade till andra sidan jorden i somras. jag tog ett extrajobb i hemlighet och började lägga undan pengar för att kunna hälsa på henne. hon vet inte om det men jag kommer vara hos henne, när som helst nu.


Som ensamstående förälder kan ensamheten ibland bli så påträngande att man tror den ska ta över hela ens väsen. Och inte ens den där lilla fantastiska kan få bort känslan. Då är det himla fint att dricka vin, dansa som en tok på bar med en bästis och sen gå hem med random vacker person, hångla hela natten och komma hem lite helare igen. Så himla fint alltså.


JAG GLÖMDE HONOM!!! <3 <3 <3


Var på en pampig bal i en borg och det kändes som en scen i en klyschig film. Efter att ha blivit smygdissad av killen jag var intresserad av (”jag har flickvän”), rymde jag bort till en annan kille som jag av oklar anledning råkade kalla Stefan tre gånger istället för hans riktiga namn. Det var storband och jazzmusik och frack och balklänning, och vi dansade vals och fuldans-twistade och jag har aldrig lärt känna någon så intensivt och så snabbt förut (speciellt inte i tretakt). Alltihop var som en himla käftsmäll över hur *livet* kan ändra riktning, bokstavligen över bara några sekunder.


när min lillebror väljer att resa till stockholm och spela pokémon i kungsträdgården med mig istället för att resa till spanien och bada i en pool.


Världens snällaste människa som jag dejtar är på ensamresa i Tokyo och jag saknar honom så att det värker, någonstans mellan revbenen hugger det till ett par gånger om dagen. Igår skrev han att han ”aldrig åker hit utan dig igen”. Jag ska lära honom all knagglig japanska jag kan och sen ta med honom till världens bästa land en gång till. Orimligt att jag hittade denna gulliga människa bara genom att swipea lite.

 

Min mamma berättade att hon köpt ett hus på Österlen mitt på en åker och kanske ska skaffa en valp och t.o.m. kanske ett får. Jag får komma dit när jag vill. Det gör mig så glad men framförallt lugn att veta att jag har en sån plats i mitt liv.


Jag, min kille och min bror har fyllt år och hade rymdfest!! Var ungefär 52 aliens i en ful lokal som vi pyntat med ljusslingor. Det bästa var när två stycken hånglade inne i en stor R2D2-dräkt gjord av kartong och bara snubblade omkring på dansgolvet och bumpade in i allting

 

För drygt 3 år sedan då du körde denna grej berättade jag om hur min farmor viskade i mitt öra ”du har gjort ett bra val” då jag presenterade min nya pojkvän, förra gången denna typ av inlägg gjordes hade vi nyss förlovat oss och ja, nu är vi gifta. Och så har vi en svingullig katt också – minst lika mycket värt att nämnas.

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Å du ensamma förälder, I FEEL YOU SO BAD. Önskar vi kunde teama upp allihopa så desperationen efter att LEVA ut i fingertopparna inte blev så stor.
  (Sen skulle jag ändå fucka ur varannan vecka, men ändå)

  Stor kram från dr jekyll

  Kajsa 2016-10-26 16:21:17
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Åh, tänkte skriva typ samma sak som Kajsa. Den här vidriga ensamheten som ensamstående förälder, och trots att jag borde ha förstått lamslog den mig, jag var så oförberedd på att det skulle kännas så fruktansvärt ensamt.

   m 2016-11-01 19:55:04
   Svara
 • Måste lämna ene egen:

  I våras hälsade jag på i Sthlm då jag egentligen bor i Berlin nu. Under den veckan fick jag flera fruktansvärt tråkiga besked, mest ang saker som drabbat nära vänner. På det fick jag influensa så jag orkade inte göra någonting. Men det värsta var att min bästa vän ringde och berättade att hennes lillebror tagit sitt liv. Jag var bara ett vrak och som låg och grät och var sjuk i soffan som är min säng när jag hälsar på hemma.

  Men min 19åriga bror fattade precis och kom och la sig bredvid mig och frågade vad jag var mest ledsen över, och grät tillsammans med mig för att livet är så orättvist. Så himla glad och tacksam att både han och min andra bror finns och lever och att de hälsar på mig i Berlin om bara några veckor<3

  Saga 2016-10-26 08:37:59
  Svara
 • elsker de her innleggene. <3

  marire 2016-10-25 22:55:10 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Till dina heta killar-inlägg <3: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/4f/10/df/4f10df095ca4b11a69ab72af468d705b.jpg

  Micha 2016-10-25 20:58:04
  Svara
 • Skrev inte detta innan för då hade det inte hänt; är förälskad i en brat som inte vet vem jens lekman är. Inte är så söt framifrån men hans profil och ögonfransar gör mig galen. Kan inte ens förklara det? Vill ha honom.

  M 2016-10-25 20:18:46
  Svara
 • sånt här gör mig gråtig juuu <3

  ISA 2016-10-25 20:12:08 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Blir så glad att läsa sånt här!

  M 2016-10-25 19:20:42
  Svara
 • Åh får tilltro inför framtiden! Så mycket fint!
  För tre veckor sedan blev jag dumpad, han var inte kär längre. Somnade vid midnatt varje natt o vaknade med panik i kroppen 04. Aptit cirka noll, GICK ej att gå ner mer än typ två tuggor. Men så för tre dagar sedan var det som min kropp bestämde sig att nu får det fan räcka. Sovit 8-9 timmar varje natt o ätit o ätit. Det är mitt finaste i dessa (sorliga) tider! Sandra, tack för att du varje dag tar dig tid att uppdatera bloggen. Dina texter har betytt och betyder mycket för mig (och mååånga andra läsare)

  Frk 2016-10-25 19:11:36
  Svara
 • SÅÅÅ HIMLA FINT<3

  Tinis - contouring med jord etc. 2016-10-25 19:05:37 http://www.tinis.me
  Svara
 • Blir helt varm av att vi som hänger hör verkar vara sådana fina personer <3

  Linnea 2016-10-25 17:43:28
  Svara
 • känner bara: LIVET <3333 varje gång du/ni gör ett sånt här inlägg, tack alla!

  Mimmi 2016-10-25 17:00:09
  Svara
 • perfekt läsning för den här ruskiga och skitkalla oktobereftermiddagen! + så gullig bild ju!

  Kaneli 2016-10-25 16:01:04 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • ääähhh orkar inte vad fint!

  linn 2016-10-25 15:10:51 http://linnwiberg.metromode.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind