Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en fredagslista mina damer och herrar.

december

Bäst i veckan hittills.
Att jag badade utomhus i pool på måndagen och sparkade i snö dagen efter kanske? Man gillar kontraster tänker jag. Annars var torsken på Pelikan i onsdags jäkligt god och mitt sällskap bestående av Alexandra, Linn, Trille och Marica himla fint.

Sämst i veckan hittills.
Att boken jag läser är så jävla assorglig att jag bara orkar typ läsa två sidor i taget just nu och sen bryter jag ihop. Men nu är det SEXTIO sidor kvar av SJUHUNDRASEXTIO så nu måste jag bara kötta.

Där har jag ont.
Hjärta&smärta etc men förutom det ingenstans.

Det tänker jag mycket på.
Josåatteh

Det klär jag mig i.
Jag klär mig i skrivande stund i en minikjol, en oxfordskjorta och en jeansjacka.

Till helgen ser jag fram emot.
Dricka öl, dricka glögg, dricka vin. Dansa. Hänga med mina kompisar från tidig fredag till sen söndag. Känna mig piffig i ny kjol och nytt läppstift. Hångla? Nä skoja. Eller

I lurisarna hör jag.
Denna på repeat den är så fin (skrev först ”den är så vin”, är verkligen pepp på fredag).

Det dricker jag.
Rödvin, ljus öl, bubbel och kolsyrat vatten. Såååå mycket kolsyrat vatten, säkert 3 liter om dagen minst.

På fredag händer detta.
Jag signerar i Liljeholmsgallerian idag mellan 17-18. Kom! Sedan ska jag till Häktet tror jag. Om jag kommer in? Alltid femhundramiljoners meter kö när jag ska dit.

Å på lördag det här.
Glögg hos Jenny, middag på Bistroteket och sen dansa dans på Natten.

Söndagen tillbringas så.
Träffa Christian som kommer hem från New York en liten stund! Har saknat honom så mycket.

Och mest av allt önskar jag detta.
Bli glad igen. Måla dörrkarmarna i min hall i vitt.

lista från hanna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Till alla ledsna: ni kommer bli glada igen. Lovar. Blir ni inte det snart så blir ni det sen. Men det kommer.

  Julia 2016-12-18 23:52:09
  Svara
 • 2017 måste bli året då vi blir glada igen. Tror ni inte?

  Ellen 2016-12-18 10:49:18 http://lindbergellen.com
  Svara
 • När jag kom hem för några veckor sedan satt min kille och grät i fotöljen. Har typ ALDRIG sett honom gråta. Då var han ungefär på samma ställe i boken som du är nu 🙂 Tyckte ändå det var lite fint. Jag har inte läst den själv än, men tänkte göra det snart. Är dock mycket orolig för detta pga supermegablödig människa som fulgråter till allt (Skam, Nyheterna, Oprah, osv).

  Rebecca 2016-12-18 10:14:06
  Svara
 • Finis! Du kommer bli glad igen!! Jag blev totalt överkörd och sen påbackad igen av min första kille som jag bodde ihop med i 2,5 år, han hade börjat träffa en annan bakom min rygg… Ett par år senare träffade jag min nuvarande som jag älskar så mycket att jag tillome ibland saknar honom när vi är på varsitt jobb och vi har varit ihop i 5 år hihi. I sommar kommer vår första bebis och jag kan knappt föreställa mig att det skulle bli på ett annat sätt!!! Älskar att livet kan bli så bajs och sen så bra!

  Lisa 2016-12-16 18:43:19
  Svara
 • Sounds like it’s going to be a great weekend! Enjoy!

  -Christine
  www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-12-16 15:45:09 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Hoppas din helg blir (s)vinfull av och med goda ting
  kram

  Emma 2016-12-16 14:35:03
  Svara
 • Jag vill också bli glad igen, har fan väntat på det nu sen i juli. Det går bättre och bättre men ibland är det fortfarande omöjligt att se framåt. Jävla uppbrott. Hatar att det gör mig handlingsförlamad. Men framåt ska vi! Kram kram

  Michaela 2016-12-16 13:43:42
  Svara
 • ALLTSÅ lökig artikel men så gullig liten tjej, tänkte bara på dig så varsågod:::::
  https://www.babble.com/parenting/this-little-girl-dressed-as-supergirl-for-school-picture-day-and-instantly-became-our-hero/

  Eira 2016-12-16 13:02:01
  Svara
 • Hoppas du får en jättetrevlig helg! Gör sånt du blir glad av. Kram!

  Alice 2016-12-16 12:13:15
  Svara
 • Lambchop! Älskar FLOTUS-albumet, har lyssnat på det konstant sen det släpptes. Det är det bästa och mjukaste soundtracket till den här vintern. Tycker också att titeln är så fin – ”For Love Often Turns Us Still”.

  Julia 2016-12-16 11:32:04 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Fy även jag har hållit på med en sorglig bok men läste ut den igår. Mannen som talade med elefanter av Lawrence Anthony var den finaste boken jag någonsin har läst men har aldrig gråtit så! Snyftade igenom kapitel efter kapitel tills jag bara brast ut i tårar och inte kunde sluta.

  Lisa 2016-12-16 11:14:00
  Svara
 • det finns en kille året över mig som är typ det sötaste jag har sett. vi får ögonkontakt ganska ofta och jag vill prata med honom men är alldeles för blyg (finns inte en chans att jag vågar liksom), dessutom går han inte samma linje som mig. är det för läskigt att lägga till på facebook när vi inte ens pratat? jag vet inte vad jag ska göra men blir absolut galen snart, har tänkt på honom non stop i över två månader nu. vad gör man om man är blyg och osäker, hur ska jag våga???

  l 2016-12-16 11:04:27
  Svara
 • Hej Sandra! Är i en liknande situation som du. Och jag undrar hur ni gjort med allt praktiskt sen det tog slut? Saker ni köpt ihop etc. Hur kommunicerar man om sådant när båda är så ledsna och det sista man vill är att diskutera vem som ska ta vad och mycket man är skyldig. Ps. Jag bor kvar, han flyttar.

  S 2016-12-16 10:50:00
  Svara
 • Hej Sandra. Jag har hamnat i en sån himla jobbig svacka där bara allt känns fel. Det är som att mitt självförtroende just nu är på botten, både i hur jag ser ut, presterar och hur mitt liv är. Desstuom är jag i ett sammanhang dagligen bland väldigt starka karaktärer vilket gör att jag känner mig osynlig och som att jag inte har någon riktig personlighet jämfört med dom. Det är som att jag har hamnat i någon form av kris för att jag inte har någon partner , mer kompisar och ett mer spännande liv. Jag undrar om du kanske kan känna igen dig i det här, eller om du har några bra tips på hur det kan bli bättre?
  Tack för en fin blogg<3

  Ingrid 2016-12-16 10:43:51
  Svara
 • Så fin lista. Tänk att det är så många saker en kan göra för att pigga upp sig.

  Ingrid 2016-12-16 10:36:03 http://ingbergman.blogspot.se
  Svara
 • Vilken bok?!!

  Jenny 2016-12-16 08:08:29
  Svara
 • Trevlig helg. Hoppas du får kul i helgen. Är själv sugen på o festa få se hur jag gör. Tack för din toppen blogg. Kram.

  Maria 2016-12-16 06:22:16
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand