Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

onsdag till lördag i min badrumsspegel.

december

Häng med på några dagar med kläder! Närmare bestämt onsdag, torsdag, fredag & lördag.
Så här såg jag ut i onsdags. Jag åt på Pelikan med lite kompisar och drack hutlöst mycket rödvin. Var ändå hemma vid elva som den vuxna person som jag är.

december

Skjorta från Gant och jeansjacka från min klädkollektion med JC för några år sedan.

december

I torsdags gjorde jag egentligen inget särskilt men vaknade väldigt tidigt, halv sju. Tror det var jetlaggen.
Jag gick ut på en promenad och handlade mat på ICA. Grejer jag handlade: tomater, mozzarella, grönkål, salta pinnar, selleri, citroner, morötter, buljong.

december

Collegetröja från Cheap Monday, kjol från Urban Outfitters.

december

I fredags hade jag ny kjol och var på Häktet och drack cava. Sedan en hemmafest med luciafirande och sedan mer cava på Folkbaren.

december

Tror tröjan är från Monki, minns inte? Kjolen är iaf Fred Perry.

december

Igår, alltså lördag, såg jag ut på detta vis. Jenny hade glögg på dagen och sedan åt vi middag på Bistroteket ett stort gäng. Efter det åkte vi till Natten och dansade tryckare tills dom stängde.

december

Kjol från Zara och tröjan från American Apparel.

december

Här är jag och Matilda på Natten och en lite bättre bild på kjolen! Den är så fin tycker jag!.

Translation. Outfits wednesday – saturday.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • omg fred perry outfiten – fyfan vad snygg du är! älskar ditt hår också! puss

  madde 2016-12-19 11:18:48
  Svara
 • åååh lackkjolen från zara är f a n t a s t i s k! har också den och känner mig som en himla superhjälte när jag har den på mig.

  Nicole 2016-12-19 10:20:03
  Svara
 • Minglar du när du är ute? (generellt, alltså oavsett om du är i förhållande eller singel) eller hänger du med ditt gäng oftast?
  Jag är 26, singel, rätt dålig på mingel, det tar så mycket av min energi att bara tänka på en ~minglig~utekväll… och när jag tänker så känner jag mig alldeles för vuxen.., o som att alla andra bara orkar.

  A 2016-12-19 06:31:48
  Svara
 • Kul o få se lite kläder. Tröttnar aldrig på din blogg den är mysig och spännande kramis.

  Maria 2016-12-19 01:01:34
  Svara
 • Sandra! Jag har en fråga som jag vill ställa till dig och som du kanske hade kunnat ge mig råd kring. Hoppas att du kan besvara den i en frågestund framöver, eller bara svara på kommentaren här. Hade varit såå uppskattat!

  Det är nämligen så att jag gjorde slut med min pojkvän för ungefär två månader sedan. Vi hade varit tillsammans i 2 år innan det och haft det bra, men mot slutet började jag mer se honom som en vän och jag kände att jag inte attraherades av honom lika mycket som förut. Jag älskade fortfarande honom men jag kände mig inte särskilt kär längre. Jag tyckte även att vårt förhållande var tråkigt och bekvämt och att vi tog varandra alldeles för mycket för givet, osv osv. Vi pratade fortfarande lite precis efter vi hade gjort slut men har inte haft kontakt på länge nu.

  Här kommer problemet: jag börjar nu känna att jag saknar honom OERHÖRT mycket. Jag har inte tänkt den direkta tanken ”jag vill ha tillbaka honom”, men jag tänker alltmer på minnen vi har tillsammans och på vilken fantastisk person han är. Jag älskar honom fortfarande men har svårt att skilja på om det bara är som en vän som jag en gång varit kär i eller om det är riktiga känslor som kommer tillbaka. Vad tycker du att jag ska göra? Kan det här vara den period de flesta går igenom efter de gjort slut med någon när de börjar tänka på allt som var bra med förhållandet och glömmer bort det som var dåligt? Eller kan det ha varit ett misstag att göra slut eftersom jag fortfarande, två och en halv månad senare, tänker på honom och saknar honom?

  Som sagt, superuppskattat med svar. <3

  M 2016-12-18 23:57:19
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Nu är ju inte jag Sandra, men jag vill bara inflika att två och en halv månad nog inte är att oroa sig för som långt. När jag blev dumpad av en man som dessutom var ganska dålig mot mig i relationen saknade jag honom fortfarande ibland fyra månader senare, trots att det var helt rätt beslut att bryta upp. Nu menar jag inte att jag vet tvärsäkert att det var rätt för er att bryta upp, men det är inget konstigt att sakna någon så länge efteråt. Hjärtesorgsmånader är typ som hundår, två och en halv månad är bara en liten stund. Älskar man någon tar det tid för kroppen att lappa ihop sig efter det, och det låter ju som att det verkade vara rätt att göra slut om du inte kände dig kär? Ta hand om dig!

   E 2016-12-19 10:44:40
   Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Jag tror att det är sorg du går igenom. Du sörjer något fint du haft, och förlorat. Därför saknar du.

   Är inte alls säkert att det skulle vara lika ”fint” om det blev ni igen, eller ens kännas likadant som du känner nu.

   Jag skriver detta för att jag går igenom liknande känslor efter ett förhållande som verkligen inte fungerade. Vi hade problem! Men jag saknar ändå människan jag hade i mitt liv så himla mycket. Ändå blev jag mest frustrerad av honom på slutet.

   Bara du vet vad som känns rätt för dig att göra. Kram!

   /en annan M

   Till M: 2016-12-19 00:52:27
   Svara
   • Svar på Till M:s kommentar.

    Tack till er ovan som tog er tid till att svara på detta! Jag behöver all hjälp jag kan få i detta så det känns skönt att höra fleras olika tankar och erfarenheter kring det. Jag tror att det är som ni säger, att det nog är sorg jag går igenom.

    Tack <3

    M 2016-12-19 19:41:50
    Svara
 • Jag älskar när du t ex skrover vad du handlat på Ica. Det känns äkta på nåt sätt, oviktigt som ändå ger liv. Och dina outfits är coola och snygga. Ville bara säga det. God natt

  Hanna 2016-12-18 23:48:30
  Svara
 • Sista tröjan så fin 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2016-12-18 22:21:29 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Du passar så himla bra i kjol + fin tröja!! Gillar så mycket bilderna på dina outfits, så inspirerande. Tack!

  Ellen 2016-12-18 22:17:59 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Looking beautiful, Sandra! Hope you’re doing well.

  Frankie Marin 2016-12-18 20:53:20 http://www.frankiemarin.com
  Svara
 • Alltså babe!

  Rebecca 2016-12-18 19:30:20 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Wow så snygg! 🙂

  Lillis 2016-12-18 17:22:51
  Svara
 • Snälla Sandra kan du inte göra en liten kort sminkvideo om hur du sminkar dig till fest? Tycker det är så fint med den beigerosa skuggan och halvlösögonfransarna men det ser fasen inte lika bra ut när jag försöker :))

  myra 2016-12-18 17:15:55
  Svara
 • Sista bilden påminner så otroligt mycket om högstadiedisco ^^ du ser inte ut att vara äldre än typ 17 på den bilden (positivt menat)!

  Julia 2016-12-18 16:52:00
  Svara
 • Du ser jättefin ut!

  E 2016-12-18 16:40:03
  Svara
 • Snyggt läppstift onsdag, fredag och lördag! Och väldigt fin kjol!

  Maria 2016-12-18 16:39:24
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind